Domov arrow Forum
OSNOVNI MENI
Domov
Novice
Testi in članki
Cool Team
Forum
Spletna trgovina
Pišite nam
Išči
PRIJAVNI MENI

Pozabljeno geslo?
Še nimate računa? Registracija
NOVICE IZ FORUMA
joomla_rss
ZADNJE NOVICE
Cool-PC.si Forum
Dobrodošli, Gost
Prosimo Prijava ali Registracija.    Ste izgubili geslo?
ZAKLJUČEK SEZONE 2009 DP 1/8 OFF ROAD BUGGY (1 bere) (1) gost
Pojdi na dno Objavi odgovor Priljubljenih: 0
TEMA: ZAKLJUČEK SEZONE 2009 DP 1/8 OFF ROAD BUGGY
assorc8 (Uporabnik)
Novinc
Objav: 5
graphgraph
Uporabnik trenutno ni prijavljen Kliknite tu za ogled profila tega uporabnika
ZAKLJUČEK SEZONE 2009 DP 1/8 OFF ROAD BUGGY pred 8 Mesecev, 4 Tednov Karma: 0  
Pozdravljeni!

Že dolgo časa nisem nič ažuriral potek ter uvrstitve na dirkah za DP 1/8 off road, sezona 2009.

Po prvih dveh dirkah v Mirnu in odličnih uvrstitvah je prišla na vrsto dirka v Pesnici kjer sem zasedel ponovno 3. mesto in tako obdržal trenutno 2. mesto v skupnem točkovanju.

Po Pesnici sta sledili precej zahtevni dirki v blatnem dolu-Komenda (se pravi četrta in peta po vrsti od šestih predvidenih čez celotno sezono). Na prvi od omenjenih dirk smo vozili v zelo težkih pogojih, saj je bila proga precej namočena od dežja v kombinaciji z peščeno podlago... Na tej težki dirki sem zasedel 3. mesto za DP ter 3. mesto na dirki handicap race, ki se ne točkuje za DP!!

Na 5 dirki so bile razmere precej boljše, pravzaprav idealne kar se tiče "namočenosti" terena. kljub vse optimalnim pogojem sem tokrat zasedel najslabšo letošnjo uvrstitev in sicer 4. mesto, predvsem zaradi nepravilnega delovaja (ugašanja) motorja, ki je prestal kar precejši zalogaj litrov brez menjave vitalnih delov.

Za zaključek sezone je počasi prihajala na vrsto še zadnja dirka za DP v Kopru...zame zelo pomembna dirka saj sem bil na lestvici v skupnem še vedno kot 2. a v primeru slabe uvrstitve bi končal lahko celo na četrtem mestu zaradi majnih razlik z ostalimi tekmovalci.

Zjutrjaj smo začeli v povsem namočeni progi, ki se je skozi kvalifikacije povsem osušila na zelo optimalne pogoje za dobro dirko in seveda še boljšo uvrstitev. Po zaključenih kvalifikacijah sem štartal kot 2 in imel odlično izhodišče za dobro končno uvrstitrev. Nov motor BP 535 (5 kanalni) je deloval kot "švicarska ura" tako da sem skozi cilj pripeljal kot 3. uvrščeni...za niti 2 sekundi od drugega in dobrihg 7 sek od prvo uvrščenega!!

Zadovoljstvo je bilo očitno, saj sem se v skupnem seštevku uspel obdržati med najboljšimi in sicer kot tretje uvrščeni za skupni seštevek na DP 1/8 off road.

Avtek-buggy Associated RC8 lahko samo pohvalim, za njegovo trdnost, vzdržljivost in zanesljivost!!! Čez celo sezono (ne samo na dirkah, tudi na treningih) sem samo enkrat zlomil kos in še to po moji krivdi, odlična trdnost-vzdržljivost plastik, karbonske fibre in drugih kovinskih delov!! Od tega buggya v kombinaciji dobrega motorja in seveda mirne roke lahko pričakujete samo dobre rezultate oz. uživanje v vožnji.

Za konec pa bi se rad zahvalil vsem, ki so mi pomagali do dobrih rezultatov čez celo sezono, predvsem bratu Marku (najboljši mehanik), Andražu Štefe (svetovalec in občasno mehanik),prijatelju Mitji, punci za navijanje in pa seveda Franu za oskrbo z potrebnimi rezervnimi deli ter sponzorstvom.

Naslednjo sezono pa z novim izpopoljnenim Team Associated RC8 B na še višjo stopničko...!!! he he

za finish pa še par slikc:

blatni dol

Koper

Prijavi moderatorju   Zabeleženo Zabeleženo  

Zadnji popravek: 15.12.2009 21:54 - assorc8.
  Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
AnfrA (Admin)
Admin
Objav: 26
graphgraph
Uporabnik trenutno ni prijavljen Kliknite tu za ogled profila tega uporabnika
Odg:ZAKLJUČEK SEZONE 2009 DP 1/8 OFF ROAD BUGGY pred 8 Mesecev, 1 Teden Karma: 5  
Odličen rezultat in iskrene čestitke !
Seveda želim ti veliko sreče, zdravlja in uspehov v novem letu .

Prijavi moderatorju   Zabeleženo Zabeleženo  
  Administrator je onemogočil pisanje neprijavljenim uporabnikom.
Pojdi na vrh Objavi odgovor
Poganja FireBoardberite zadnje objave na svojem namizju

Fulla-SPT